Eikä ihan vähään aikaan oo tullu käytyä, on ollu niin kiireinen vuosi, että oksat pois!

Lopetin koulun ja löysin unelmien työpaikan, Matin kanssa asiat on paremmin kuin koskaan ja viihdyn omissa nahoissani huomattavasti paremmin kuin vuosi sitten --- tai koskaan ennen. Life's good Kiva kun kerrankin tahdon olla juuri minä, juuri tässä elämässä, juuri näiden ihmisten kanssa. Jätin masennuslääkityksen kokonaan pois viime kesänä, meillä oli Matin kanssa hankala vaihe, ja mietittiin et jatketaanko yhdessä vai erikseen. Kun päätettiin jatkaa yhdessä, Matti otti itse selvää kaikesta tuosta tunne-paskasta ja muusta, ja sen jälkeen me ollaan ymmärretty toisiamme huomattavasti paremmin, ja ollaan saatu elämä oikeille raiteille. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että teen töitä siihen malliin kuin henkisesti voimia löytyy, ja muukin elämä on rytmitetty aika lailla sen mukaan, mikä on meille paras. Ei jakseta enää välittää siitä, miten "normaalit" ihmiset tekee asiat, vaan tehdään ne sillä tavalla kuin se on meille paras ja helpoin. Ja se meinaa sit sitä, ettei mun tarvii syödä lääkkeitä ja yrittää tehdä itestäni jotain mitä en ole, vaan saan olla just oma itteni kaikkine hyvine ja huonoine puolineni.

I think I don't have to try to change the hard things in my life, I just have to learn to live with them. - And so does everyone else. I'm tired of saying sorry all the time, I'm tired of denying who I am. If you can't handle it - too bad.

I think I'm the happiest depressed human ever. All the basics are good - close to perfect - but I think I'm in love with my sadness as some wise guy has said. My power comes from my sadness and anger, so as long as I'm not killing myself, this is a keeper. I've faught it so many years, so maybe it's time to try to live with it for change?

Oon ottanu uusia kuvia, isoin on reiteen tulossa, vähän kesken vielä. Oon istunut nyt reipas 8 tuntia, ja vielä olis joku 4 jälellä. Laitan kuvia heti kun saan koneelle ne.

Nyt meen leikkiin kotia, mut I'll be back!